Program calendar Comisia Sociala de Analiza ANL

PRIMARIA ORAŞULUI INEU
Comisia Socială de analizare a solicitărilor/cererilor privind repartizarea de locuinţe pentru tineri,destinate închirierii în oraşul Ineu realizate de către A.N.L.
NR. 9.451 din 21.05.2013

PROGRAMUL – CALENDAR DE LUCRU

Programul-Calendar de lucru și graficul stabilit după care va lucra Comisia Socială de analizare a solicitărilor/cererilor privind repartizarea de locuinţe pentru tineri,destinate închirierii în oraşul Ineu realizate de către A.N.L. constituită în baza Dispoziţiei nr. 404/06.09.2012 este următorul:

În fiecare zi de MIERCURI a saptămânii, începând cu orele 13,00

Termenul limită stabilit de către Comisia Socială, până la care se depun cererile și documentele aferente dosarelor, de către solicitanţii titulari de cerere de locuinţe, în vederea analizării și repartizării locuinţelor A.N.L. finalizate în anul 2012 este data de 21 mai 2013.

PREŞEDINTELE COMISIEI,                                                                                        SECRETARUL COMISIEI,
PRIMAR,                                                                                                                           jr. FAUR IOAN
ABRUDAN CĂLIN ILIE